Wegen is weten

 

Ga veilig op reis! Laat uw camper, boot of caravan wegen voor slechts € 10,00 inclusief weegbon bij de weegbrug van RCA bv. Dagelijks geopend tot 17 uur en op zaterdag tot 13 uur.

#camperen #campinglife #wegen #veiligopreis
#weegbrug #gewichtcamper #wijsopreis #zaterdagopen

Gewicht camper, caravan boot

Geen grond inname zonder PFAS bodem rapport

Tuinaarde Grond PFAS Bodemanalyse

Voor zowel bedrijven als particulieren met een hoeveelheid meer dan 6 kuub kunnen wij per direct geen grond meer aannemen zonder dat er een rapport is bijgevoegd. Uit testanalyse moet blijken dat de fractie getest is op de mogelijke aanwezigheid van GenX, PFAS en PFOA-analyses.

 

Lees hier de verplichting welke voort komt uit de Kamerbrief van 8 juli 2019 “Handelingskader voor hergebruik van PFAS-houdende grond en baggerspecie” en is inclusief het “Tijdelijk handelingskader” als bijlage toegevoegd. Het tijdelijke
handelingskader biedt een landelijk kader voor de omgang met PFAS-houdende grond en baggerspecie.

Dienstentuinafval-compost

RCA biedt diverse services en diensten aan op het gebied van afvalverwerking. Omdat RCA geen eindverwerker is, is zij samen met haar partners continu op zoek naar de schoonste en meest optimale manier van recyclen. Optimale afval recycling met aantrekkelijke afvaltarieven bereikt men alleen door een zo groot mogelijk volume aan afval te creëren. Naast de afval inname op de sorteerinrichting zelf, biedt RCA ook tal van mogelijkheden om al uw afvalstromen vanaf huis, kantoor, bedrijf of project locatie in te nemen. U kunt zelf de keuze maken welke manier van afval inname het beste bij uw huishouden of bedrijfsvoering past.

 

RCA adviseert u graag in dit vraagstuk en bij uw beslissing en heeft de reputatie haar ‘klant op maat’ dienstverleningspakket hier uiterst zorgvuldig op af te stemmen. Laat uw gegevens achter op de contactpagina en wij nemen contact met u op.

 

 


 

Advies

De kosten voor het afvoeren van onder andere bouw- en sloopafval en bedrijfsafval maken een steeds groter onderdeel uit van de totale bedrijfskosten. Om uw afvalvolume en de hiermee samenhangende kosten te reduceren, is het belangrijk dat men tijdig, uitgebreid en juist geadviseerd wordt. Het vooraf in kaart brengen van de soorten afval welke vrijkomen tijdens een proces en het bepalen van de wijze waarop deze al dan niet gescheiden ingezameld of aangeleverd worden, kunnen een aanzienlijke besparing met zich meebrengen op uw uiteindelijke bedrijfskosten. Door een juiste verwerking en inzameling wordt hiernaast ook de milieuprestatie van uw bedrijf of u als persoon sterk verbeterd. Monitor uw afvalstromen, wilt u werkelijk weten hoeveel afval u gescheiden aanlevert en wat dit scheiden u oplevert.

                                            

Container Bestellen

RCA adviseert u graag in dit vraagstuk en bij uw beslissing en heeft de reputatie haar ‘klant op maat’ dienstverleningspakket hier uiterst zorgvuldig op af te stemmen.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek betreffende de mogelijke inzamelvormen.


Inzamelvormen

Afval neemt ruimte in om het zoveel mogelijk te scheiden blijven de volumes per product laag en de uitstraling netjes. Bijvoorbeeld plastic heeft specifieke eigenschappen en om het efficiënt te kunnen recyclen, moet het zo veel mogelijk apart worden ingezameld. Plastic weegt namelijk weinig maar neemt veel ruimte in beslag. Voor de inzameling van folie en plastic, zoals wikkelfolie en verpakkingsfolie zijn er speciale folie zakhouders met een metalen frame te huur waar een plastic zak van 400 of 1.000 liter in kan worden gehangen. Deze zakken kunnen tegelijkertijd met het legen van de kartoncontainer worden opgehaald dus zonder extra transportkosten. Bent u benieuwd naar het assortiment rolcontainers, perscontainers en gaaskooien neem dan gerust contact op met 072-5414171 voor meer informatie.